SMV Digital Raadgivning

En konsulentvirksomhed i øjenhøjde

SEO rådgivning alle kan forstå

Fonvig Group er både et web- og markedsføringsbureau med speciale i WordPress og SEO, samt din konsulentvirksomhed for dig som søger sparring, rådgivning og kursus i søgemaskineoptimering og andre markedsføringsstrategier.

Vi kan hjælpe jer med at løfte jeres virksomheds synlighed på Google og dermed skabe mere opmærksomhed rundt jeres brand.

Vores ekspertiseområder

Få professionel SEO rådgivning indenfor

On-page SEO

On-page SEO er optimering som foregår på din hjemmeside og omhandler alt fra interne links til indhold og struktur. On-page SEO er en af de områder hvor du hurtigst kan hente mest og samtidigt her du kan ødelægge mest for din synlighed på Google.

Off-page SEO

Off-page SEO er optimering som foregår udenfor hjemmesidens fire hjørner, det inkluderer blandt andet linkbuilding, branding, sociale medier og lokal søg som Google My Business. Off-page SEO er en af de mere kryptiske og vanskelige SEO-opgaver at måle effekten af, men en nødvendig for god synlighed.

Linkbuilding

Indgående links, backlinks eller linkbuilding, kært barn har mange navne og har du hørt om SEO så har du helt sikkert også hørt om linkbuilding. Linkbuilding er et ikke så enkelt som mange vil have det til at være og SEO ekspertise er en nødvendighed hvis man skal arbejde med linkbuilding.

Teknisk SEO

Teknisk SEO dækker over en bred vifte af SEO og har de seneste par år været noget Google og andre søgemaskiner har haft særligt i fokus. Teknisk SEO dækker blandt andet over hjemmesidehastighed, struktureret data og kodning som Robots.txt og XML-sitemaps.

Struktureret data

Struktureret data er en SEO-disciplin under teknisk SEO som de færreste SEOs og SEO bureauer arbejder med, sådan er det dog ikke hos Fonvig Group. Vi arbejder kontinuerligt med JSON-LD, MicroData og følger med på de seneste bevægelser indenfor Schema Markup.

Kursus

SEO rådgivning er perfekt for dig som forstår dig på online markedsføring i sin helhed, gør du ikke dette, så kan det være at et SEO kursus kunne være nyttigt og derfor tilbyder vi hos Fonvig Group også nyttige og målrettede SEO kurser til den enkelte virksomhed.

Få første rådgivningstime gratis

Gratis SEO-analyse og rådgivning

Markedsføring og herunder rådgivning er ikke billigt og derfor har vi valgt at tilbyde en times gratis SEO analyse med tilhørende SEO rådgivning, så vi kan fremvise jer det potentiale der foreligger for jeres virksomhed og hjemmeside.

Der er mange der ikke ved at de går glip af en masse trafik og potentielle kunder som bevæger sig på Google hver eneste dag, dette kan vi gennem en dybdegående SEO analyse med efterfølgende rådgivnings samtale

SMV Digital Raadgivning

Fonvig Group er et speciale web- og markedsføringsbureau i den forstand at vi bevæger os indenfor et mindre felt af hjemmeside udvikling og online markedsføring, men vi er eksperter på de områder vi bevæger os indenfor. Derfor er vi et oplagt valgt som rådgiver, hvis du skal søge tilskud hos SMV:Digital og Erhvervshusene.

Fonvig Group er en mindre digital virksomhed, men at vi er mindre, gør os ikke dårligere men blot mere fokuseret på hver enkelt kunde vi arbejder sammen med. Hos os er jeres succes vores succes og gennem rådgivning og uddannelse kan vi videregive jer kompetencerne til at løfte jeres virksomhed videre, selv efter samarbejdet er afsluttet.
Fonvig Group tager ikke alle kunder ind, ikke fordi vi ikke har tiden, men hver enkelt kunde skal passe indenfor vores kundemålgruppe og vi er derfor påpasselige med hvilke kunder vi takker ja til. Vi er også en virksomhed som tror på gode samarbejdspartnere skaber bedre resultater. Dette gør at vi ofte har plads i vores kalender til nye og spændende kunder og projekter.
Fonvig Group er et proof-of-concept virksomhed, vi arbejder nemlig selv med udvikling og markedsføring af egne brands og hjemmesider som vi tjener penge på igennem affiliate marketing og annoncering, dette betyder at vi har hands-on erfaring med både vores egne brands og hjemmesider, så vel som vores tidligere kunders.

Bliv klogere på rådgivning & SEO

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er rådgivning?

Rådgivning er

Hvad er god rådgivning?

God rådgivning er rådgivning hvor rådgiveren tilsidesætter sine egne behov og ønsker, en god rådgiver er upartisk og tænker dermed på modtagerens bedste og ikke sit eget. Vi sætter en dyd i at yde god og upartisk rådgivning, hvor din virksomhed samt dine ønsker og behov er i fokus.

Hvad er SEO rådgivning?

SEO rådgivning fungerer som alle andre typer rådgivning. SEO rådgivning har fokus på søgemaskineoptimering og hvordan et eller flere givne problemstillinger og udfordringer kan løses samt give en overordnet bed

Hvad koster SEO rådgivning?

SEO rådgivning hos os koster fra 700 kr. per time, dette er vores standardtimepris og den timepris vi udarbejder tilbud ud fra. Hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på SEO rådgivning, kan dette også tilbydes.

Hvorfor vælge os til SEO rådgivning?

Fonvig Group er et alsidigt web- og markedsføringsbureau, dog har vi valgt at specialisere os i WordPress indenfor webudvikling og SEO indenfor online markedsføring. Som SEO-ekspert kan vi rådgive dig indenfor alle aspekter af søgemaskineoptimering.

Find den rette SMV:Digital rådgiver

Din uvildige SEO konsulent

Hos os er uvildig rådgivning helt grundlæggende, det er vores kunders ønsker og behov som er i fokus og vil sætter ikke vores egne agenda, ønsker eller behov foran vores rådgivning.

Du kan derfor være helt sikkert på at få den bedste SEO rådgivning hvis du vælger os. Stifteren af Fonvig Group, Steffen Fonvig er også godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, hvor en af betingelserne for at tilbyde rådgivning er, at man opfører sig som en uvildig rådgiver.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Puljer du bør holde øje med

Vi kan hjælpe dig med rådgivning gennem SMV:Digital

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen tilskudsordninger- eller puljer åbne hos SMV:Digital som dækker privat rådgivning, dog er det annonceret at der i udgangen af 2022 vil blive annonceret nye puljer indenfor privat rådgivning. Puljerne og tilskudsordningerne som vil annonceres i 2022 og åbne i 2023 er:

  • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
  • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
  • Skab værdi med dine data: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning

Alle 3 ovenstående tilskud fra SMV:Digital er tilskudsordninger vi kan hjælpe dig med som godkendt SMV:Digital rådgiver.

Ønsker du at få hjælp med at ansøge om tilskud hos SMV:Digital eller er du blot på jagt efter en SEO- og markedsføringsrådgiver til dit SMV:Digital projekt, så tag kontakt med os i dag.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med teknisk SEO i dag