Bliv synlig på Google

Vi er ekspert i søgemaskineoptimering

Lad os hjælpe jer med mere synlighed på Google Maps

At lave en virksomhedsopførelse på Google, også kaldet en Google My Business profil, er i og for sig en meget simpel opgave, men selve virksomhedsprofilen sikrer dig ikke at din virksomhed bliver vist eller hjælper på din markedsføring og derfor bør du have en SEO-ekspert til at hjælpe dig med opsætningen så vel som driften af en virksomhedsopførsel på Google Maps.

Vi i Fonvig Group er eksperter i søgemaskineoptimering og herunder lokal SEO som dækker over blandt andet virksomhedsprofiler på Google. Vi kan hjælpe jer med at oprette og opsætte en virksomhedsprofil på Google Maps som skaber resultater og rådgive jer om hvordan i bedst muligt udnytter jeres virksomhedsprofil i jeres markedsføringsstrategi.

Hvordan vi kan hjælpe

Serviceydelser indenfor lokal SEO

Oprettelse & opsætning

Oprettelse af en Google My Business profil er en simpel sag, men noget enkelte ønsker hjælp til og derfor tilbyder vi dette. Opsætningen af en GMB-profil er derimod ikke bare noget man gør og man skal have kundskab og erfaring med Google Maps for at vide hvordan dette gøres korrekt og bedst muligt. Vi kan hjælpe med både oprettelse og opsætning af Google My Business.

Anvendelse

En virksomhedsprofil på Google Maps er guld værd og et must-have for lokale virksomheder der har besøgende i sine lokaler, men en profil på Google kan meget mere end blot give vejbeskrivelser og ved korrekt anvendelse vil du man opleve langt større eksponering og dermed succes. Gennem målrettet analyse og rådgivning kan vi vejlede jer med anvendelse af Google My Business.

Optimering

Har I allerede en virksomhedsopførsel på Google men oplever lav eksponering og føler at i kunne få mere ud af jeres profil, så er optimering af jeres profil sikkert nødvendigt. Optimering af en virksomhedsprofil består af mange aspekter og elementer, hvilke ting som skal ændres eller tilføjes, afhænger af den enkelte case og er noget vi kan hjælpe med at analysere og implementere.

Opnå bedre resultater på Google

Bliv fundet på Google Maps

Google My Business er en gratistjeneste fra Google der har til formål at gøre det enklere for forbrugerne at finde det de søger, præcis på samme måde som søgemaskinen Google. Og på samme måde som med søgemaskineoptimering af en hjemmeside, så er det ikke helt let at sikre sig selv førstepladsen hvis man har konkurrenter i lokalområdet og derfor kan korrekt opsætning og optimering være nødvendig.

Her komme Fonvig Group ind i billedet, vi er nemlig eksperter på Google, Google Maps og søgemaskineoptimering og vi kan derfor hjælpe jer med alt fra oprettelse og opsætning af en ny virksomhedsopførsel på Google Maps til anvendelse og optimering af jeres eksisterende Google My Business-profil.

Google Maps ekspert

Fonvig Group er et speciale web- og markedsføringsbureau i den forstand at vi bevæger os indenfor et mindre felt af hjemmeside udvikling og online markedsføring, men vi er eksperter på de områder vi bevæger os indenfor. Derfor er vi et oplagt valgt som rådgiver, hvis du skal søge tilskud hos SMV:Digital og Erhvervshusene.

Fonvig Group er en mindre digital virksomhed, men at vi er mindre, gør os ikke dårligere men blot mere fokuseret på hver enkelt kunde vi arbejder sammen med. Hos os er jeres succes vores succes og gennem rådgivning og uddannelse kan vi videregive jer kompetencerne til at løfte jeres virksomhed videre, selv efter samarbejdet er afsluttet.
Fonvig Group tager ikke alle kunder ind, ikke fordi vi ikke har tiden, men hver enkelt kunde skal passe indenfor vores kundemålgruppe og vi er derfor påpasselige med hvilke kunder vi takker ja til. Vi er også en virksomhed som tror på gode samarbejdspartnere skaber bedre resultater. Dette gør at vi ofte har plads i vores kalender til nye og spændende kunder og projekter.
Fonvig Group er et proof-of-concept virksomhed, vi arbejder nemlig selv med udvikling og markedsføring af egne brands og hjemmesider som vi tjener penge på igennem affiliate marketing og annoncering, dette betyder at vi har hands-on erfaring med både vores egne brands og hjemmesider, så vel som vores tidligere kunders.

Hvad koster lokal SEO?

Priser på lokal SEO

Oprettelse & opsætning

DKK5000engangsbeløb
  • Oprettelse af GMB-profil
  • Opsætning af GMB-profil

Anvendelse & optimering

DKK700time
  • Rådgivning
  • Optimering

Find den rette SMV:Digital rådgiver

Din uvildige SEO konsulent

Hos os er uvildig rådgivning helt grundlæggende, det er vores kunders ønsker og behov som er i fokus og vil sætter ikke vores egne agenda, ønsker eller behov foran vores rådgivning.

Du kan derfor være helt sikkert på at få den bedste SEO rådgivning hvis du vælger os. Stifteren af Fonvig Group, Steffen Fonvig er også godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, hvor en af betingelserne for at tilbyde rådgivning er, at man opfører sig som en uvildig rådgiver.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Få tilskud til rådgivning om lokal SEO

Få gratis rådgivning gennem SMV Digital til lokal SEO

SMV:Digital er et tilbud til danske virksomheder i vækst og som står overfor udfordringer og manglende kompetencer indenfor digital omstilling herunder e-handel og markedsføring.

Er jeres virksomhed mere end +2 år gammel og har i brug for privat rådgivning, så er I muligvis tilskudsberettigede hos SMV:Digital. Der udbydes løbende tilskudsordninger fra 25.000 kr. – 500.000 kr. hos SMV:Digital til privat rådgivning og digital omstilling hvoraf rådgivning til lokal SEO hører under.

Med dette tilbud kan i få dækket udgifterne til rådgiveren og dermed få den hjælp i behøver, uden at skulle betale for den selv.

Fonvig Group er godkendt rådgiver hos SMV Digital og kan tilbyde tilskudsdækkende rådgivning indenfor web- og markedsføring herunder rådgivning om lokal SEO.

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen tilskudsordninger- eller puljer åbne hos SMV:Digital som dækker privat rådgivning, dog er det annonceret at der i udgangen af 2022 vil blive annonceret nye puljer indenfor privat rådgivning. Puljerne og tilskudsordningerne som vil annonceres i 2022 og åbne i 2023 er:

  • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
  • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
  • Skab værdi med dine data: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning

Alle 3 ovenstående tilskud fra SMV:Digital er tilskudsordninger vi kan hjælpe dig med som godkendt SMV:Digital rådgiver.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med teknisk SEO i dag