Google search SEO

Styrk dit brand med professionel linkbuilding

Få professionel hjælp til linkbuilding

Hos Fonvig Group er vi eksperter på søgemaskineoptimering og kan derfor også hjælpe jeres virksomhed med linkbuilding og markedsføringsstrategier for organisk indholdsproduktion der genererer links til jeres hjemmeside, helt automatisk.

SEO-tjenester vi yder

Alt-i-en SEO konsulent

On-page SEO

On-page SEO er i modsætning til off-page SEO og lokal SEO, en SEO-disciplin hvor der arbejdes direkte på hjemmesiden. Dette indebærer blandt andet produktion og optimering af indhold, samt interne og eksterne links.

Læs mere om on-page SEO

Lokal SEO

Lokal SEO hører under off-page SEO, hvor også linkbuilding og andre SEO-discipliner kan findes. En af elementerne i off-page SEO som vi tilbyder hjælp med, er synlighed på Google Maps, herunder Google My Business.

Læs mere om lokal SEO

Teknisk SEO

Teknisk SEO handler om alt fra hjemmesidehastighed til opsætning af XML-sitemap og Robots.txt-filen. Teknisk SEO er et arbejdsområde de færreste mestre, men noget vi sætter en dyd i at kunne tilbyde vores kunder.

Læs mere om teknisk SEO

SEO er vores ekspertiseområde

Lad os hjælpe med SEO optimering

Lad os hjælpe med SEO optimering af jeres hjemmeside og brand, på denne måde kan i fokusere på de arbejdsområder- og opgaver som i mestrer, mens vi gør det vi er bedst til, nemlig optimering for søgemaskiner.

SEO Google

Bliv klogere på linkbuilding

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er linkbuilding?

Linkbuilding er en SEO-diciplin som de færreste mestre, da den i modsætning

Hvad koster linkbuilding?

Hvad er intern linkbuilding?

SEO er en af de markedsføringsstrategier med den højeste ROI og er samtidigt også en af de strategier som tager længst tid og derfor vælger mange at springe over, hvilket i de fleste tilfælde er en stor fejl. SEO koster mange penge, men sammenlignet med hvad de fleste får igen i form af kunder, så er SEO en god investering.

Hvad er ekstern linkbuilding?

Online markedsføring og særligt SEO optimering er vores ekspertiseområde og det vi lever af, vi er samtidig en uvildig SEO og SMV:Digital rådgiver som har styr på det vi laver. Vi er også blandt de billigste i SEO-branchen og kan leverer billige SEO-tjenester fordi vi også har indkomster gennem blandt andet affilaite marketing.

Hvad er backlinks?

Backlinks er et velkendt term indenfor SEO-branchen og betegner links der peger på din hjemmeside. Det er altså et link som er placeret på et andet domæne end din hjemmeside og som navigere til dit domæne.

Hvad koster professionel linkbuilding?

Priser på linkbuilding

Det er ikke sikkert vi er et perfekt match og det er bestemt heller ikke alle tilskudsordninger som udbydes af SMV:Digital, hvor vi har kundskaben, kompetencen eller ekspertisen til at kunne bistå med opgaven.

Men indenfor vores arbejdsområde som er digital markedsføring og webudvikling med speciale i WordPress, anser vi os selv som nogle af de bedste og mest kompetente, derfor er der stor sandsynlighed for at vi også kan hjælpe jer videre med vækst gennem digitale kanaler og hjemmeside udvikling.

Priseksempel 1

Fra2500DKK
  • SEO rådgivning
  • Linkbuilding basis

Priseksempel 2

Fra5000DKK
  • SEO rådgivning
  • Linkbuilding premium
  • Teknisk SEO basis

Priseksempel 3

Fra10000DKK
  • SEO rådgivning
  • Linkbuilding expert
  • Teknisk SEO basis
  • Indholdsproduktion
Tilskudsvouchers SMV Digital

Tilskud til SEO- og linkbuilding rådgivning

Få tilskud til SEO- og linkbuilding rådgivning

Indehaver af Fonvig Group, Steffen Fonvig er godkendt SMV:Digital rådgiver og kan derfor vælges som rådgiver hos SMV:Digital. Dette betyder at du som virksomhedsejer kan søge om tilskud hos SMV:Digital og få dækket dine udgifter til SEO rådgivning.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med linkbuilding i dag