Google search SEO

Vi gør din virksomhed synlig på Google

Et SEO bureau du kan stole på

Fonvig Group er et web- og markedsføringsbureau, dette gør at vi mestrer de fleste web- og markedsføringsstrategier, dog er der enkelte dicipliner som vi er bedre til end andre og SEO er en af de elementer der gør os til det oplagte valg af samarbejdspartnere til online markedsføring.

Grundstenen for vores tjenester er søgemaskineoptimering (SEO) og det er det vi primært tilbyder vores kunder.

Vores ekspertise, kundskab og erfaring rækker sig langt indenfor SEO-verdenen og vi kan derfor tilbyde en lang række forskellige typer SEO-tjenester og dermed hjælpe næsten alle på vej, når det gælder SEO.

SEO-tjenester vi yder

Alt-i-en SEO konsulent

On-page SEO

On-page SEO er i modsætning til off-page SEO og lokal SEO, en SEO-disciplin hvor der arbejdes direkte på hjemmesiden. Dette indebærer blandt andet produktion og optimering af indhold, samt interne og eksterne links.

Læs mere om on-page SEO

Lokal SEO

Lokal SEO hører under off-page SEO, hvor også linkbuilding og andre SEO-discipliner kan findes. En af elementerne i off-page SEO som vi tilbyder hjælp med, er synlighed på Google Maps, herunder Google My Business.

Læs mere om lokal SEO

Teknisk SEO

Teknisk SEO handler om alt fra hjemmesidehastighed til opsætning af XML-sitemap og Robots.txt-filen. Teknisk SEO er et arbejdsområde de færreste mestre, men noget vi sætter en dyd i at kunne tilbyde vores kunder.

Læs mere om teknisk SEO

Linkbuilding

Fonvig Group har et enormt netværk af samarbejdspartnere og kontakter indenfor SEO-branchen og kan derfor bistå med komplicerede linkbuilding-opgaver, så vel som on-page tiltag for generering af organiske links.

Læs mere om linkbuilding

SEO rådgivning

Få analyseret din hjemmeside gratis og få professionel SEO rådgivning der kan øge jeres synlighed på Google. Vores rådgivning er uvildig og kan spare dig for mange penge i det lange løb.

Læs mere om rådgivning

SEO kursus

Har i brug for almen viden om SEO og ønsker et skræddersyet SEO-kursus som passer til jeres nuværende SEO-kundskab, så kan vi også hjælpe med det. Hos Fonvig Group er vi eksperter på alle aspekter af SEO og kan tilbyde nyttige og informative SEO kursuser.

Læs mere om SEO kursus

SEO er vores ekspertiseområde

Lad os hjælpe med SEO optimering

Lad os hjælpe med SEO optimering af jeres hjemmeside og brand, på denne måde kan i fokusere på de arbejdsområder- og opgaver som i mestrer, mens vi gør det vi er bedst til, nemlig optimering for søgemaskiner.

SEO Google

Fonvig Group er et speciale web- og markedsføringsbureau i den forstand at vi bevæger os indenfor et mindre felt af hjemmeside udvikling og online markedsføring, men vi er eksperter på de områder vi bevæger os indenfor. Derfor er vi et oplagt valgt som rådgiver, hvis du skal søge tilskud hos SMV:Digital og Erhvervshusene.

Fonvig Group er en mindre digital virksomhed, men at vi er mindre, gør os ikke dårligere men blot mere fokuseret på hver enkelt kunde vi arbejder sammen med. Hos os er jeres succes vores succes og gennem rådgivning og uddannelse kan vi videregive jer kompetencerne til at løfte jeres virksomhed videre, selv efter samarbejdet er afsluttet.
Fonvig Group tager ikke alle kunder ind, ikke fordi vi ikke har tiden, men hver enkelt kunde skal passe indenfor vores kundemålgruppe og vi er derfor påpasselige med hvilke kunder vi takker ja til. Vi er også en virksomhed som tror på gode samarbejdspartnere skaber bedre resultater. Dette gør at vi ofte har plads i vores kalender til nye og spændende kunder og projekter.
Fonvig Group er et proof-of-concept virksomhed, vi arbejder nemlig selv med udvikling og markedsføring af egne brands og hjemmesider som vi tjener penge på igennem affiliate marketing og annoncering, dette betyder at vi har hands-on erfaring med både vores egne brands og hjemmesider, så vel som vores tidligere kunders.

Bliv klogere på SEO

Find svar på ofte stillede spørgsmål

Hvad er SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization og betyder søgemaskineoptimering på norsk. Begrebet SEO dækker over mange forskellige discipliner såsom kodning, indholdsproduktion og webudvikling. Målet med SEO er at komme højt i søgeresultaterne på Google, når du søger efter noget, der er relevant for din hjemmeside.

Hvad betyder SEO?

SEO er en engelsk forkortelse for Search Engine Optimization og oversættes til søgemaskineoptimering på dansk. SEO bruges også som et udtryk, hvoraf mange siger ”SEO optimering”. SEO betyder i bund og grund at have en hjemmeside eller anden type digital tilstedeværelse i den bedste kvalitet og som opfylder en række betingelser og opsætningsmetoder som beskrevet af søgemaskinerne, heriblandt Google som er den mest populære.

Hvad koster SEO?

SEO er en af de markedsføringsstrategier med den højeste ROI og er samtidigt også en af de strategier som tager længst tid og derfor vælger mange at springe over, hvilket i de fleste tilfælde er en stor fejl. SEO koster mange penge, men sammenlignet med hvad de fleste får igen i form af kunder, så er SEO en god investering.

Hvorfor vælge os til SEO?

Online markedsføring og særligt SEO optimering er vores ekspertiseområde og det vi lever af, vi er samtidig en uvildig SEO og SMV:Digital rådgiver som har styr på det vi laver. Vi er også blandt de billigste i SEO-branchen og kan leverer billige SEO-tjenester fordi vi også har indkomster gennem blandt andet affilaite marketing.

Hvad er vores priser på SEO?

Alle priser på SEO varierer fra kunde til kunde og opgave til opgave, derfor kan vi ikke sige at SEO koster et bestemt beløb, dog kan vi oplyse at vores timepris er DKK 700. Normalvis når vi starter et samarbejde op med en virksomhed, udarbejder vi dog en projekt- og tilbudspris, således der ikke kommer nogle uforudsigelige udgifter for nogle af partnerne.

Find den rette SMV:Digital rådgiver

Hvorfor vælge os som din rådgiver?

Det er ikke sikkert vi er et perfekt match og det er bestemt heller ikke alle tilskudsordninger som udbydes af SMV:Digital, hvor vi har kundskaben, kompetencen eller ekspertisen til at kunne bistå med opgaven.

Men indenfor vores arbejdsområde som er digital markedsføring og webudvikling med speciale i WordPress, anser vi os selv som nogle af de bedste og mest kompetente, derfor er der stor sandsynlighed for at vi også kan hjælpe jer videre med vækst gennem digitale kanaler og hjemmeside udvikling.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Puljer du bør holde øje med

Disse tilskudsvoucher kan vi hjælpe med

Lige nu er der ikke nogen tilbud fra SMV:Digital som vi kan bistå med, da det eneste tilbud som er åben for ansøgning, er tilskudsvoucheren på 50.000 kr. til Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse som ikke hører under vores ekspertiseområde.

Dog har SMV:Digital meddelt at de i slutningen af 2022 vil annoncere 3 nye tilbud som vil blive aktuelle i 2023, det er derfor en god ide at være på forkant med ansøgningen, da alle tilbud hos SMV er ”først til mølle-princip”, så man skal være hurtig, hvis man ønsker at modtage tilskudsvouchers hos SMV:Digital.

De 3 tilbud som åbner i 2022 og tildeles i 2023, er på henholdsvis 25.000 kr. og 100.000 kr. til privat rådgivning og 100.000 kr. til merværdiskabelse gennem data. Alle 3 tilbud er noget vi i Fonvig Group kan bistå med.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med søgemaskineoptimering i dag