Fonvig Group services

Web- og markedsføringsbureau i øjenhøjde

Vi er din komplette digitale samarbejdspartner

Fonvig Group er et web- og markedsføringsbureau du kan stole på. Vores ekspertise, erfaring og kundskab indenfor web- og markedsføring er baseret på et titals af tusindvis af arbejdstimer og proof-of-concept på vores egne hjemmesider og brands.

Vi yder flere forskellige services indenfor online markedsføring og hjemmeside udvikling, dog er vores primære arbejdsområder WordPress og søgemaskineoptimering.

Selvom vores primære arbejdsområder er WordPress og søgemaskineoptimering, så tilbyder vi også en række andre services indenfor web- og markedsføring, vi tilbyder så vel også SEO af hjemmesider opbygget i andre CMS’er som eksempelvis Shopify, Umbraco eller Prestashop.

Mange af vores kunder vælger os, da vi kan leverer en komplet løsning hvor vi står for hele deres digitale tilstedeværelse, samt drift og vedligehold af deres online markedsføring og hjemmeside.

Her på siden kan du finde oplysninger om vores serviceydelser og priser, samt meget mere nyttig information om vores tjenester.

Overblik over vores tjenesteydelser indenfor

Hjemmeside udvikling

Ny hjemmeside

Har i brug for en ny hjemmeside? Så lad os lave en lynhurtig og flot hjemmeside i det velkendte CMS WordPress.

Ny webshop

Har i brug for en ny webshop? Så lad os lave en lynhurtig og flot hjemmeside i det velkendte CMS WordPress.

WordPress hastighedsoptimering

Din hjemmesides hastighed er både vigtigt for dine besøgende og for Google. En hurtig hjemmeside rangerer bedre på Google, da dette er en ranking-faktor. Lad os hjælpe jer med hastigoptimering i WordPress.

Skift til WordPress

Har du allerede en hjemmeside som er kodet fra bunden eller bygget i et andet CMS, men ønsker at bytte over til det enklere og mest intuitive system WordPress, så kan vi hjælpe med overgangen. Vi sørger for at den tekniske delen af SEO-opsætningen ikke forringes og sikrer der en glidende overgang.

Drift & vedligeholde af hjemmeside

Har I ikke tid eller kompetencer til at drifte og vedligeholde jeres WordPress hjemmeside, så kan vi i Fonvig Group overtage opgaven. Vi sørger for at hjemmesiden holdes opdateret og sikker, samt foretager backups hver uge, så I er bedst sikret mod hackere.

En hjemmeside med teknisk SEO der spiller

Få en hurtig og læsbar WordPress hjemmeside

I en af de seneste opdateringer til Googles algoritme ved navn Core Web Vitals, blev der igen lagt vægt på hjemmesidehastighed og denne gang blev en række hastighedsparametre nu en gældende ranking-faktor.

Dette betyder at din hjemmesides hastighed har en direkte påvirkning på placeringerne i søgeresultatet på Google og er dermed et endnu vigtigere element indenfor hjemmeside udvikling, end det var tidligere.

Fonvig Group er et specialiseret web- og markedsføringsbureau og som kendt er en af vores specialiseringer søgemaskineoptimering, herunder teknisk SEO.

Det vil sige, når du får leveret en ny hjemmeside af os, så vil du få en lynhurtig hjemmeside som lever op til Googles standarder indenfor hjemmesidehastighed og som vil stå stærkt imod jeres konkurrenter på Google.

WordPress & SEO specialist

Fonvig Group er et speciale web- og markedsføringsbureau i den forstand at vi bevæger os indenfor et mindre felt af hjemmeside udvikling og online markedsføring, men vi er eksperter på de områder vi bevæger os indenfor. Derfor er vi et oplagt valgt som rådgiver, hvis du skal søge tilskud hos SMV:Digital og Erhvervshusene.

Fonvig Group er en mindre digital virksomhed, men at vi er mindre, gør os ikke dårligere men blot mere fokuseret på hver enkelt kunde vi arbejder sammen med. Hos os er jeres succes vores succes og gennem rådgivning og uddannelse kan vi videregive jer kompetencerne til at løfte jeres virksomhed videre, selv efter samarbejdet er afsluttet.

Hvad koster en ny hjemmeside?

Priser på WordPress hjemmeside

WordPress hjemme #1

Fra8000DKK
 • WordPress
 • SEO basis
 • Teknisk SEO basis
 • Hastighedsoptimeret

WordPress hjemmeside #2

Fra14000DKK
 • WordPress
 • SEO premium
 • Teknisk SEO premium
 • Hastighedsoptimeret Premium

Vores samarbejdspartnere

Sådan skaber vi professionelle WordPress hjemmesider

Samarbejde skaber værdi for alle og hos Fonvig Group har vi et unikt og stærkt netværk af samarbejdspartnere der hjælper os til at blive en af de bedste web- og markedsføringsbureauer i Skandinavien. Her kan du finde nogle af de samarbejdspartnere vi støtter os op ad, når vi bygger professionelle hjemmesider i WordPress.

Simply logo

Webhosting

Simply er en domæne- og webhotel udbyder der tidligere gik under navnet Unoeuro. Her kan du købe danske og udenlandske domæner og samtidig få professionel webhosting til billige penge.

Avada logo

WordPress tema

Avada er en af verdens førende og bedstsælgende WordPress temaer og er det WordPress tema som vi bygger alle vores hjemmesider i. Her får du en lynhurtig, sikker og flot hjemmeside, bygget med en simpel pagebuilder.

WP Rocket logo

WordPress plugin

WP-rocket er det mest populære og anvendte hastighedsoptimerings WordPress plugin på markedet og er efter vores erfaring også det bedste. Med WP-rocket kan du enkelt og let adminstrere hastighedsafgørende faktorer på din WordPress hjemmeside.

Rank Math logo

WordPress plugin

SEO værktøjer er en nødvendighed for søgemaskineoptimering og indenfor WordPress findes der er utal af SEO-plugins. Hos Fonvig Group benytter vi Rank Math, da det er det bedste WordPress plugin for SEO.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Få en ny hjemmeside “gratis”

Få tilskud til en ny hjemmeside

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen tilskudsordninger- eller puljer åbne hos SMV:Digital som dækker privat rådgivning, dog er det annonceret at der i udgangen af 2022 vil blive annonceret nye puljer indenfor privat rådgivning. Puljerne og tilskudsordningerne som vil annonceres i 2022 og åbne i 2023 er:

 • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
 • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
 • Skab værdi med dine data: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning

Alle 3 ovenstående tilskud fra SMV:Digital er tilskudsordninger vi kan hjælpe dig med som godkendt SMV:Digital rådgiver.

Ønsker du at få hjælp med at ansøge om tilskud hos SMV:Digital eller er du blot på jagt efter en SEO- og markedsføringsrådgiver til dit SMV:Digital projekt, så tag kontakt med os i dag.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med hjemmeside udvikling