Fonvig Group services

Web- og markedsføringsbureau i øjenhøjde

Vi er din komplette digitale samarbejdspartner

Fonvig Group er et web- og markedsføringsbureau du kan stole på. Vores ekspertise, erfaring og kundskab indenfor web- og markedsføring er baseret på et titals af tusindvis af arbejdstimer og proof-of-concept på vores egne hjemmesider og brands.

Vi yder flere forskellige services indenfor online markedsføring og hjemmeside udvikling, dog er vores primære arbejdsområder WordPress og søgemaskineoptimering.

Selvom vores primære arbejdsområder er WordPress og søgemaskineoptimering, så tilbyder vi også en række andre services indenfor web- og markedsføring, vi tilbyder så vel også SEO af hjemmesider opbygget i andre CMS’er som eksempelvis Shopify, Umbraco eller Prestashop.

Mange af vores kunder vælger os, da vi kan leverer en komplet løsning hvor vi står for hele deres digitale tilstedeværelse, samt drift og vedligehold af deres online markedsføring og hjemmeside.

Her på siden kan du finde oplysninger om vores serviceydelser og priser, samt meget mere nyttig information om vores tjenester.

Overblik over vores tjenesteydelser indenfor

Online markedsføring

Søgemaskineoptimering (SEO)

SEO eller søgemaskineoptimering på dansk, er en af vores ekspertiseområder og det vi primært arbejder med. SEO handler om synlighed på Google og hvad end du har brug for hjælp med teknisk SEO eller søger en komplet løsning, så kan vi hjælpe.

Læs mere om SEO

Linkbuilding

Indgående links, backlinks eller linkbuilding, kært barn har mange navne og har du hørt om SEO så har du helt sikkert også hørt om linkbuilding. Linkbuilding er et ikke så enkelt som mange vil have det til at være og SEO ekspertise er en nødvendighed hvis man skal arbejde med linkbuilding.

Læs mere om linkbuilding

Digital projektledelse

Lad os stå for jeres digitale projekt, hvad end det er udvikling af en ny hjemmeside, online markedsføring eller en kombination af de to. Vi går ind i jeres virksomhed som en marketingschef og sørger for at jeres målsætninger nåes.

Læs mere om digital projektledelse

Lokal SEO

Lokal SEO er en off-page SEO-disciplin og en af mange SEO-opgaver som vi i Fonvig Group mestre. En lokal opførsel på Google giver dig enorm synlighed i dit lokalområde og kan være altafgørende for din succes online, lad os hjælpe jer med at blive fundet på Google Maps gennem lokal SEO.

Læs mere om lokal SEO

E-mail marketing

E-mail marketing er en af de ældste markedsføringsstrategier og er forsat en af de mest lønsomme. Vi arbejder dagligt med e-mail marketing med stor succes og kan hjælpe jer med at opsætte og automatisere jeres e-mail marketingstrategi.

Læs mere om e-mail marketing

SMV Digital rådgivning

Steffen Fonvig og virksomheden Fonvig Group er godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, dette betyder at du kan finde os i SMV:Digital’s rådgiverdatabase og vælge os som rådgiver når du søger tilskud til din virksomhed.

Læs mere om SMV Digital rådgivning

Overblik over vores tjenesteydelser indenfor

Hjemmeside udvikling

Ny hjemmeside

Har i brug for en ny hjemmeside? Så lad os lave en lynhurtig og flot hjemmeside i det velkendte CMS WordPress.

Læs mere om ny hjemmeside

Ny webshop

Har i brug for en ny webshop? Så lad os lave en lynhurtig og flot hjemmeside i det velkendte CMS WordPress.

Læs mere om ny webshop

WordPress hastighedsoptimering

Din hjemmesides hastighed er både vigtigt for dine besøgende og for Google. En hurtig hjemmeside rangerer bedre på Google, da dette er en ranking-faktor. Lad os hjælpe jer med hastigoptimering i WordPress.

Læs mere om hastighedsoptimering

Ekspertise, erfaring & kompetence

WordPress & SEO specialist

Fonvig Group beskæftiger sig med mange markedsføringsstrategier og arbejder også i mange forskellige typer CMS’er for udvikling af hjemmesider, men vores ekspertise, primære erfaring og bedste kompetencer ligger i hjemmeside udvikling i WordPress og markedsføring på Google gennem SEO.

Vi har arbejdet med søgemaskineoptimering og WordPress i mere end +7 år og har lagt de første 10.000 timer i hver af de to dicipliner og vi tør derfor godt kalde os for specialister indenfor både WordPress og SEO.

Så hvis du har en WordPress hjemmeside eller du har brug for at få udviklet en og du samtidig ønsker at få denne på Google, så er vi det perfekte bureau at samarbejde med.

WordPress & SEO specialist

Fonvig Group er et speciale web- og markedsføringsbureau i den forstand at vi bevæger os indenfor et mindre felt af hjemmeside udvikling og online markedsføring, men vi er eksperter på de områder vi bevæger os indenfor. Derfor er vi et oplagt valgt som rådgiver, hvis du skal søge tilskud hos SMV:Digital og Erhvervshusene.

Fonvig Group er en mindre digital virksomhed, men at vi er mindre, gør os ikke dårligere men blot mere fokuseret på hver enkelt kunde vi arbejder sammen med. Hos os er jeres succes vores succes og gennem rådgivning og uddannelse kan vi videregive jer kompetencerne til at løfte jeres virksomhed videre, selv efter samarbejdet er afsluttet.
Fonvig Group tager ikke alle kunder ind, ikke fordi vi ikke har tiden, men hver enkelt kunde skal passe indenfor vores kundemålgruppe og vi er derfor påpasselige med hvilke kunder vi takker ja til. Vi er også en virksomhed som tror på gode samarbejdspartnere skaber bedre resultater. Dette gør at vi ofte har plads i vores kalender til nye og spændende kunder og projekter.
Fonvig Group er et proof-of-concept virksomhed, vi arbejder nemlig selv med udvikling og markedsføring af egne brands og hjemmesider som vi tjener penge på igennem affiliate marketing og annoncering, dette betyder at vi har hands-on erfaring med både vores egne brands og hjemmesider, så vel som vores tidligere kunders.

Tidligere arbejde og samarbejdspartnere

Nogle af vores anmeldelser

DK

Necklas Jensen, Smilbart

Tilbage 2017 startede jeg mit samarbejde med Steffen, som fra start har formået et levere rigtig gode og tilfredsstillende resultater. Overall er jeg fortsat, den dag i dag, meget tilfreds med Steffens engagement og resultater han skaber for mine webshops.

DK

Anders Fogh, Startup Central

Et sted som virkelig giver værdi! Steffen har hjulpet mig meget med en dybere forståelse af SEO men også en værdi til hvordan vi kan øge vores pull trafik med nye SEO metoder. Jeg kan kun anbefale Fonvig til alle!

Norge

Cuong Do Dai, Flow Digital

Har både samarbejdet og fået hjælp af Steffen med SEO-relateret arbejde det sidste halve år; og det arbejde, han har udført, har været uvurderligt. Steffen har en enorm arbejdskapacitet; hvilket fremgår af, hvor langt han går for at få arbejdet gjort. Han arbejder med både integritet og effektivitet; og det har således været en fornøjelse at arbejde sammen med ham.

Find den rette SMV:Digital rådgiver

Din uvildige SEO konsulent

Hos os er uvildig rådgivning helt grundlæggende, det er vores kunders ønsker og behov som er i fokus og vil sætter ikke vores egne agenda, ønsker eller behov foran vores rådgivning.

Du kan derfor være helt sikkert på at få den bedste SEO rådgivning hvis du vælger os. Stifteren af Fonvig Group, Steffen Fonvig er også godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, hvor en af betingelserne for at tilbyde rådgivning er, at man opfører sig som en uvildig rådgiver.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Puljer du bør holde øje med

Vi kan hjælpe dig med rådgivning gennem SMV:Digital

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen tilskudsordninger- eller puljer åbne hos SMV:Digital som dækker privat rådgivning, dog er det annonceret at der i udgangen af 2022 vil blive annonceret nye puljer indenfor privat rådgivning. Puljerne og tilskudsordningerne som vil annonceres i 2022 og åbne i 2023 er:

  • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
  • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
  • Skab værdi med dine data: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning

Alle 3 ovenstående tilskud fra SMV:Digital er tilskudsordninger vi kan hjælpe dig med som godkendt SMV:Digital rådgiver.

Ønsker du at få hjælp med at ansøge om tilskud hos SMV:Digital eller er du blot på jagt efter en SEO- og markedsføringsrådgiver til dit SMV:Digital projekt, så tag kontakt med os i dag.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med teknisk SEO i dag