De bedste WordPress plugins til SEO

CMS WordPress er et fantastisk system at bygge hjemmesider i og særligt nemt at lave SEO i, da man med udvidelser til WordPress enkelt og let kan optimerere sin hjemmeside for Google og andre søgemaskiner, men hvilke plugins skal man bruge? Jo flere udvidelser man har installeret, jo langsommere kan ens hjemmeside potentielt blive og derud gå udover en synlighed på Google.

Jeg skal være ærlig at sige, frem til i år har jeg været trofast til det populære SEO plugin Yoast SEO og har derfor anvendt denne udvidelse til mine +25 hjemmesider, hvilket jeg nu angre på. Jeg har længe troet at Yoast SEO var det bedste, da det leverede gode SEO resultater for mig og mine hjemmesider, men med tiden har jeg stødt på flere og flere udfordringer med det populære SEO plugin og ved en tilfældighed faldt jeg over et andet, og det er meget bedre og skaber nu endnu bedre resultater for min SEO.

Så hvis du vil undgå at lave samme fejl som mig og må i gang med en større udskiftning af plugins til SEO, så læs denne guide, her finder du de ultimativt bedste WordPress plugins til søgemaskineoptimering.

De bedste WordPress plugins til SEO

Her kan du finde her hurtig oversigt over de WordPress plugins jeg anbefaler til WordPress, det er de samme plugins som jeg selv bruger til mine +25 hjemmesider som generer nok trafik til at jeg kan leve af affiliate marketing. Hvorvidt det er den bedste sammensætning eller de bedste plugins skal jeg være svar skyldig, men hvis du har læst nogle af mine artikler om søgemaskineoptimering, så ved du at jeg går i dybden og støtter mine udsagn op med tekniske forklaringer.

Plugin Funktion Download
Rank Math Overall SEO
WP Rocket Hastighedsoptimering
Really Simple SSL Sikkerhed

SEO plugin til overall søgemaskineoptimering

Som jeg skrev tidligere, så har jeg brugt Yoast SEO til min on-page SEO, men gør ikke længere og til trods for at det har været en stor process at bytte SEO plugin på mine 25 hjemmesider, så har det været arbejdet værd.

Det nye on-page SEO plugin jeg har fundet, som er bedre end Yoast SEO er Rank Math Pro. Rank Math er et gratis WordPress plugin med fokus på SEO, som fås i både en gratis og premium version ligesom så mange andre WordPress plugins.

Det er sjældent at et WordPress plugin er værd at smide penge efter, men der er undtagelser og Rank Math Pro er en af de undtagelser og et af de WordPress plugins der er værd at smide penge efter.

Rank Math Pro hjælper ikke bare med on-page, men også struktureret data som er en del af teknisk SEO som hjælper søgemaskiner med at forstå indhold på en hjemmeside og giver samtidig mulighed for udvidet søgeresultat på Google, hvilket kan øge din organiske trafik markant.

SEO plugin til hastighedsoptimering

Teknisk SEO er en essentiel del af SEO og dækker over alt fra struktureret data til hastighedsoptimering, samt mange andre elementer. Med Rank Math som jeg anbefalede til On-page SEO, får du stor hjælp til struktureret data, men vi må ikke glemme hastigheden og her har jeg selvfølgelig også fundet det bedste WordPress plugin til opgaven.

WordPress pluginnet jeg anbefaler og selv bruger til alle mine hjemmesider er WP Rocket. Det er ikke et gratis plugin, men det er alle pengene værd, både på baggrund af de resultater det kan skabe fo en WordPress hjemmesides hastighed, samt hvor nemt det er at sætte op.