Ledige stillinger

Bliv med i et digitalt eventyr

Bliv en del af en dynamisk og udviklingsrigt team

Fonvig Group er en virksomhed i vækst og til trods for at vores virksomhedsadresse er i Norge, så har vi også brug for danske kollegaer til at bistå vores mange danske virksomhedskunder og partnere.

Et job i Fonvig Group mener vi er en indlæringsrig og spændende oplevelse og vi sætter en dyd i at alle vores ansatte har de bedste arbejdsvilkår.

Her på siden kan du finde information om ledige stillinger vi har lige nu.

Overblik over stillinger i Fonvig Group

Ledige stillinger

Dansk indholdsproducent

Vi søger en indholdsproducent til at lave nyt indhold og optimerer det eksisterende på vores mange danske brands. I stillingen som indholdsproducent vil du få frie tøjler til at udvikle nyt indhold til vores mange hjemmesider og vil arbejde tæt med vores SEO-ansvarlige.

Norsk indholdsproducent

Vi søger en indholdsproducent til at lave nyt indhold og optimerer det eksisterende på vores mange norske brands. I stillingen som indholdsproducent vil du få frie tøjler til at udvikle nyt indhold til vores mange hjemmesider og vil arbejde tæt med vores SEO-ansvarlige.

Svensk indholdsproducent

Vi søger en indholdsproducent til at lave nyt indhold og optimerer det eksisterende på vores mange svenske brands. I stillingen som indholdsproducent vil du få frie tøjler til at udvikle nyt indhold til vores mange hjemmesider og vil arbejde tæt med vores SEO-ansvarlige.

Vi søger altid dygtige kollegaer

Send en uopfordret ansøgning

Er der ingen ledige stillinger som passer din profil og mener du at du er uundværlig i vores virksomhed, så opfordrer vi dig til at sende ind en uopfordret ansøgning.

Vi gennemgår alle ansøgninger som indsendes og vil sende svar indenfor 5 arbejdsdage.

Uopfordret ansøgning

Har du brug for hjælp?

Kontakt os for at høre nærmere