Fonvig Group services

Juridisk information

Virksomhedsoplysninger ved internationale bankoverførsler

Fonvig Group er en skandinavisk web- og marketingvirksomhed registreret i Norge i det offentlige selskabsregister i Norge kaldet Brønnøysundregistrene. Du kan finde virksomhedsoplysninger nedenfor.

Organisationsnavn: FONVIG GROUP
Organisationsnummer: NO-925414506
Virksomhedsadresse: Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge
Indehaver: Steffen Hallbäck Linde Fonvig
E-mail: Kontakt@fonviggroup.dk
Telefon: (+47) 466 333 85

Er der oplysninger du mangler, kan du kontakte os for at få hjælp eller læse mere om Fonvig Group på vores hjemmeside.

Overblik over betalingsoplysninger

Betalingsmetoder

Pay with bank transfer

Bankoverførsel

Bank name: DNB
Account holder: FONVIG GROUP
Owner: Steffen Fonvig
Account number: 15064718271
IBAN: NO0815064718271
BIC/SWIFT: DNBANOKKXXX

Pay with Paypal

Paypal

Hvis du har modtaget en faktura fra os, kan du betale denne med Paypal. Husk at indtaste fakturanummer eller send os en e-mail, hvor du bekræfter betalingen med henvisning til den e-mail, der sendte betalingen på paypal. Send betaling via Paypal til Steffen@fonvig-group.com eller brug knappen herunder.

Ekspertise, erfaring & kompetence

WordPress & SEO specialist

Fonvig Group beskæftiger sig med mange markedsføringsstrategier og arbejder også i mange forskellige typer CMS’er for udvikling af hjemmesider, men vores ekspertise, primære erfaring og bedste kompetencer ligger i hjemmeside udvikling i WordPress og markedsføring på Google gennem SEO.

Vi har arbejdet med søgemaskineoptimering og WordPress i mere end +7 år og har lagt de første 10.000 timer i hver af de to dicipliner og vi tør derfor godt kalde os for specialister indenfor både WordPress og SEO.

Så hvis du har en WordPress hjemmeside eller du har brug for at få udviklet en og du samtidig ønsker at få denne på Google, så er vi det perfekte bureau at samarbejde med.

WordPress & SEO specialist

Fonvig Group er et speciale web- og markedsføringsbureau i den forstand at vi bevæger os indenfor et mindre felt af hjemmeside udvikling og online markedsføring, men vi er eksperter på de områder vi bevæger os indenfor. Derfor er vi et oplagt valgt som rådgiver, hvis du skal søge tilskud hos SMV:Digital og Erhvervshusene.

Fonvig Group er en mindre digital virksomhed, men at vi er mindre, gør os ikke dårligere men blot mere fokuseret på hver enkelt kunde vi arbejder sammen med. Hos os er jeres succes vores succes og gennem rådgivning og uddannelse kan vi videregive jer kompetencerne til at løfte jeres virksomhed videre, selv efter samarbejdet er afsluttet.
Fonvig Group tager ikke alle kunder ind, ikke fordi vi ikke har tiden, men hver enkelt kunde skal passe indenfor vores kundemålgruppe og vi er derfor påpasselige med hvilke kunder vi takker ja til. Vi er også en virksomhed som tror på gode samarbejdspartnere skaber bedre resultater. Dette gør at vi ofte har plads i vores kalender til nye og spændende kunder og projekter.
Fonvig Group er et proof-of-concept virksomhed, vi arbejder nemlig selv med udvikling og markedsføring af egne brands og hjemmesider som vi tjener penge på igennem affiliate marketing og annoncering, dette betyder at vi har hands-on erfaring med både vores egne brands og hjemmesider, så vel som vores tidligere kunders.

Tidligere arbejde og samarbejdspartnere

Nogle af vores anmeldelser

DK

Necklas Jensen, Smilbart

Tilbage 2017 startede jeg mit samarbejde med Steffen, som fra start har formået et levere rigtig gode og tilfredsstillende resultater. Overall er jeg fortsat, den dag i dag, meget tilfreds med Steffens engagement og resultater han skaber for mine webshops.

DK

Anders Fogh, Startup Central

Et sted som virkelig giver værdi! Steffen har hjulpet mig meget med en dybere forståelse af SEO men også en værdi til hvordan vi kan øge vores pull trafik med nye SEO metoder. Jeg kan kun anbefale Fonvig til alle!

Norge

Cuong Do Dai, Flow Digital

Har både samarbejdet og fået hjælp af Steffen med SEO-relateret arbejde det sidste halve år; og det arbejde, han har udført, har været uvurderligt. Steffen har en enorm arbejdskapacitet; hvilket fremgår af, hvor langt han går for at få arbejdet gjort. Han arbejder med både integritet og effektivitet; og det har således været en fornøjelse at arbejde sammen med ham.

Find den rette SMV:Digital rådgiver

Din uvildige SEO konsulent

Hos os er uvildig rådgivning helt grundlæggende, det er vores kunders ønsker og behov som er i fokus og vil sætter ikke vores egne agenda, ønsker eller behov foran vores rådgivning.

Du kan derfor være helt sikkert på at få den bedste SEO rådgivning hvis du vælger os. Stifteren af Fonvig Group, Steffen Fonvig er også godkendt som rådgiver hos SMV:Digital, hvor en af betingelserne for at tilbyde rådgivning er, at man opfører sig som en uvildig rådgiver.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Puljer du bør holde øje med

Vi kan hjælpe dig med rådgivning gennem SMV:Digital

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen tilskudsordninger- eller puljer åbne hos SMV:Digital som dækker privat rådgivning, dog er det annonceret at der i udgangen af 2022 vil blive annonceret nye puljer indenfor privat rådgivning. Puljerne og tilskudsordningerne som vil annonceres i 2022 og åbne i 2023 er:

  • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
  • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
  • Skab værdi med dine data: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning

Alle 3 ovenstående tilskud fra SMV:Digital er tilskudsordninger vi kan hjælpe dig med som godkendt SMV:Digital rådgiver.

Ønsker du at få hjælp med at ansøge om tilskud hos SMV:Digital eller er du blot på jagt efter en SEO- og markedsføringsrådgiver til dit SMV:Digital projekt, så tag kontakt med os i dag.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp med teknisk SEO i dag