Fonvig Group services

Bliv klogere på os

Professionelt SEO & WordPress bureau

Fonvig Group er en skandinavisk web- og marketingvirksomhed registreret i Norge i det offentlige selskabsregister i Norge kaldet Brønnøysundregistrene. Du kan finde virksomhedsoplysninger nedenfor.

Organisationsnavn: FONVIG GROUP
Organisationsnummer: NO-925414506
Virksomhedsadresse: Mellombølgen 54, 1157 Oslo, Norge
Indehaver: Steffen Hallbäck Linde Fonvig
E-mail: Kontakt@fonviggroup.dk
Telefon:
(+47) 466 333 85

Har du modtaget en faktura fra Fonvig Group, men ved ikke hvordan du skal betale? Så kan du finde betalingsoplysninger på vores betalingsinformationsside.

Har du spørgsmål til os eller på anden måde har brug for at komme i kontakt med os, kan du finde kontaktoplysninger på kontaktsiden eller skrive direkte til indehaveren Steffen Fonvig på e-mail adressen Steffen@fonvig-group.com for at få svar på dine spørgsmål.

Find det du søger

Nyttige links

Betalingsoplysninger

SEO eller søgemaskineoptimering på dansk, er en af vores ekspertiseområder og det vi primært arbejder med. SEO handler om synlighed på Google og hvad end du har brug for hjælp med teknisk SEO eller søger en komplet løsning, så kan vi hjælpe.

Se betalingsoplysninger

Ledige stillinger

Indgående links, backlinks eller linkbuilding, kært barn har mange navne og har du hørt om SEO så har du helt sikkert også hørt om linkbuilding. Linkbuilding er et ikke så enkelt som mange vil have det til at være og SEO ekspertise er en nødvendighed hvis man skal arbejde med linkbuilding.

Se ledige stillinger

Kontakt os

Indgående links, backlinks eller linkbuilding, kært barn har mange navne og har du hørt om SEO så har du helt sikkert også hørt om linkbuilding. Linkbuilding er et ikke så enkelt som mange vil have det til at være og SEO ekspertise er en nødvendighed hvis man skal arbejde med linkbuilding.

Se kontaktoplysninger

Ekspertise, erfaring & kompetence

WordPress & SEO specialist

Fonvig Group beskæftiger sig med mange markedsføringsstrategier og arbejder også i mange forskellige typer CMS’er for udvikling af hjemmesider, men vores ekspertise, primære erfaring og bedste kompetencer ligger i hjemmeside udvikling i WordPress og markedsføring på Google gennem SEO.

Vi har arbejdet med søgemaskineoptimering og WordPress i mere end +7 år og har lagt de første 10.000 timer i hver af de to dicipliner og vi tør derfor godt kalde os for specialister indenfor både WordPress og SEO.

Så hvis du har en WordPress hjemmeside eller du har brug for at få udviklet en og du samtidig ønsker at få denne på Google, så er vi det perfekte bureau at samarbejde med.

WordPress & SEO specialist

Tidligere arbejde og samarbejdspartnere

Nogle af vores anmeldelser

DK

Necklas Jensen, Smilbart

Tilbage 2017 startede jeg mit samarbejde med Steffen, som fra start har formået et levere rigtig gode og tilfredsstillende resultater. Overall er jeg fortsat, den dag i dag, meget tilfreds med Steffens engagement og resultater han skaber for mine webshops.

DK

Anders Fogh, Startup Central

Et sted som virkelig giver værdi! Steffen har hjulpet mig meget med en dybere forståelse af SEO men også en værdi til hvordan vi kan øge vores pull trafik med nye SEO metoder. Jeg kan kun anbefale Fonvig til alle!

Norge

Cuong Do Dai, Flow Digital

Har både samarbejdet og fået hjælp af Steffen med SEO-relateret arbejde det sidste halve år; og det arbejde, han har udført, har været uvurderligt. Steffen har en enorm arbejdskapacitet; hvilket fremgår af, hvor langt han går for at få arbejdet gjort. Han arbejder med både integritet og effektivitet; og det har således været en fornøjelse at arbejde sammen med ham.

Tilskudsvouchers SMV Digital

Puljer du bør holde øje med

Vi kan hjælpe dig med rådgivning gennem SMV:Digital

På nuværende tidspunkt er der ikke nogen tilskudsordninger- eller puljer åbne hos SMV:Digital som dækker privat rådgivning, dog er det annonceret at der i udgangen af 2022 vil blive annonceret nye puljer indenfor privat rådgivning. Puljerne og tilskudsordningerne som vil annonceres i 2022 og åbne i 2023 er:

  • Tilskud til privat rådgivning på 25.000 kr.
  • Tilskud til privat rådgivning på 100.000 kr.
  • Skab værdi med dine data: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning

Alle 3 ovenstående tilskud fra SMV:Digital er tilskudsordninger vi kan hjælpe dig med som godkendt SMV:Digital rådgiver.

Ønsker du at få hjælp med at ansøge om tilskud hos SMV:Digital eller er du blot på jagt efter en SEO- og markedsføringsrådgiver til dit SMV:Digital projekt, så tag kontakt med os i dag.

Har du brug for hjælp?

Kontakt os og få hjælp i dag