I Danmark er det ikke altid let at være selvstændig og der er mange der føler at der er meget lidt fokus på at forbedre erhvervs- og iværksætterlivet når det gælder politik, men til trods for dette så er SMV Digital en realitet og Fonvig Group er nu blevet en godkendt rådgiver på platformen.

SMV:Digital hjælper danske virksomheder i gang eller videre med deres digitale rejse ved at udbyde tilskudsordninger og andre tilbud som har til formål at implementere eller forbedre digitale løsninger.

Deres tilskudsordninger er målrettet og begrænset til danske virksomheder som er 2 år eller ældre og har en omsætning på maksimalt €50 millioner. Flere betingelser og krav kan gælde afhængig af hvilket tilbud du ønsker at søge om, men som hovedregel er det nævnte betingelser og krav som gælder for deres tilbud.

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig som rådgiver hos SMV Digital

Aktuelle tilskudsordninger hos SMV Digital

Udvalget af tilskudsordninger og tilbud hos SMV Digital varierer og der blev i dag, 22.10.2022, annonceret åbningen af 3 puljer, samtidig som der er en pulje åben, læs her hvilke puljer du kan søge nu og hvilke som vil åbnes for ansøgning på et senere tidspunkt.

Åben for ansøgning nu

Digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse: Tilskud på 50.000 kr. til privat rådgivning

Lige nu er 1 af 4 puljer åben for ansøgning og dette er en tilskudsvoucher på 50.000 kr. til privat rådgivning indenfor digital sikkerhed og ansvarlig dataanvendelse.

Denne pulje åbnede for ansøgninger 13.09.2022 kl. 09:00 og fungerer som et først til mølle-princip.

Åbnes for ansøgning senere

Tilbud der åbnes for ansøgning senere

SMV Digital har mange tilskudsordninger til danske virksomheder og i 2023 vil der gives endnu flere tilskudsvouchers, hvor ansøgningen allerede åbner i slutning af 2022.

Disse puljer åbner i 2022:

  • 7. november: Tilskud på 100.000 kr. til at få styrket virksomheders e-eksport
  • 28. november: Tilskud på 100.000 kr. til privat rådgivning
  • 28. november: Investerings- og rådgivningsstøtte på op til 500.000 kr.

Hvad er SMV Digital?

SMV:Digital er et tilbud til danske virksomheder i vækst med et fokus på digital og grøn omstilling. Her kan du få tilskud til din virksomhed, så fremt du opfylder visse kriterier beskrevet under hvert tilbud hos SMV:Digital.

Formålet med tilskudsordningerne er at øge virksomheders vækst, digital anvendelse og har samtidig et fokus på den grønne omstilling.

Se alle tilbud på SMV Digital her.

Leave A Comment

about avada business

Integer euismod lacus magna uisque curd metus luctus vitae pharet auctor mattis semat.

2024
Business Conference
15-18 December

New York City