I denne artikel og affiliate marketing guide kan du læse meget mere om danske og udenlandske affiliate netværk, samt hvordan du tilmelder dig et netværk.

Affiliate marketing er en særdeles lønsom og smart måde at tjene penge online og en af de fortrukne metoder at tjene penge på Instagram og andre sociale medier for influencers og bloggere i Danmark.

En af de vanskeligste elementer i affiliate marketing er at finde de bedste affiliate programmer og her kommer affiliate netværk ind i billedet.

Et affiliate netværk kan enkelt og let hjælpe dig med at finde lønsomme annoncører og affiliate-kampagner som du kan annoncere for på din platform og dermed øge din indtjening.

Et affiliate netværk kan også være en god partner at have hvis man skal starte med affiliate marketing og ikke har arbejdet med dette tidligere, da din succes er deres succes.

Oversigt over de bedste affiliate netværk

Herunder kan du finde danske og internationale affiliate netværk som tilbyder hjælp med affiliate markedsføring i hele verden.

Adservice

Adservice er endnu et affiliate netværk med rødder i Danmark, de har dog sidenhen ekspanderet voldsomt og findes nu i utallige lande i Europa, de tilbyder affiliate programmer i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Spanien og Tyskland. Det er altså et godt sted at tilmelde sig som affiliate hvis man har tanker om at annoncerer på tværs af landegrænser.

Kort information:

 • Udbetaling månedsvis
 • Minimum 1000 kr. for udbetaling
 • +800 affiliate programmer
 • Affiliate programmer i +6 lande

Udbetaling af affiliate indtjening udbetales den første hverdag i hver måned, så længe beløbet er over 1000 kroner og affiliate indtjeningen er godkendt og betalt af annoncøren.

Er Adservice trygt?

Vores erfaringer og vores samarbejdspartners oplevelser med Adservice har været udelukkende gode og efter flere års samarbejde med affiliate netværket, kan vi roligt anbefale Adservice til andre som ønsker at arbejde med affiliate marketing eller som ønsker at markedsfører sig på denne måde.

Adtraction

Adtraction er et svensk affiliate netværk som blev etableret i Stockholm tilbage i 2007, i året 2008 fik de deres første annoncør til meldt platformen og siden da har affiliate netværket ekspanderet voldsomt.

I dag er Adtraction en af de største og mest anerkendte affiliate netværk i Skandinavien og ét sted hvor både virksomheder og publishers søger til for at få hjælp med affiliate markedsføring.

Kort information:

 • Udbetaling månedsvis
 • Minimum 1000 kr. for udbetaling
 • +800 affiliate programmer
 • Affiliate programmer i +6 lande

Udbetaling af affiliate indtjening udbetales den 10. i hver måned, så længe beløbet er over 100 kroner og affiliate indtjeningen er godkendt og betalt af annoncøren.

Er Adtraction trygt?

Ja, Adtraction er et trygt og sikkert affiliate netværk og en stærk partner indenfor affiliate marketing.

Hvordan bliver man affiliate hos Adtraction?

Adtraction er på samme måde som Daisycon, et affiliate netværk som er lidt strikse med hvem de lukker ind og hvem som kan tilmelde sig de forskellige affiliate-kampagne de har på deres platform, med andre ord, de er ganske seriøse.

Men så længe du er en seriøs affiliate publisher eller annoncør, så skal du ikke få nogle problemer med at blive affiliate hos Adtraction, du skal blot udfylde deres tilmeldingsskema og afvente godkendelse eller svar fra Adtraction.

Partner-ads

Partner-ads var et af de første affiliate netværk i Danmark og har sidenhen også vokset sig til det største, hvad det angår danske annoncører. I deres katalog kan du finde intet mindre end +1000 danske annoncører som du kan få muligheden for at forbinde med og begynde at reklamere for på din platform.

Kort information:

 • Udbetaling månedsvis
 • Minimum 100 kr. for udbetaling
 • +1400 affiliate programmer
 • Affiliate programmer i +3 lande

Udbetaling af affiliate indtjening udbetales den første hverdag i hver måned, så længe beløbet er over 100 kroner og mere end 30 dage gammelt (godkendt).

Er Partner-ads trygt?

Partner-ads er en særdeles anerkendt og tryg virksomhed som fungerer på lige linje med alle andre affiliate netværk.

Partner-ads har nogle enkelte dårlige anmeldelser på Trustpilot, hvilket alle andre virksomheder også har, men ser man nærmere på anmeldelserne, så ser man også hurtigt at det er anmeldelser fra folk som har troet at de kunne snyde Partner-ads med falske konverteringer.

Partner-ads er altså et affiliate netværk du kan stole på og trygt benytte dig af, hvad end du skal begynde med affiliate marketing som affiliate eller annoncør.

Hvordan bliver man affiliate hos Partner-ads?

Det er superenkelt at tilmelde sig som affiliate partner hos affiliate netværket Partner-ads, du skal blot gå til deres hjemmeside og udfylde deres tilmeldingsformular, dette tager typisk under 2 minutter, herefter er du i gang.

Daisycon

Daisycon er et internationalt affiliate netværk med affiliate programmer i mere end +25 forskellige lande og er derfor perfekt for affiliates som ønsker at reklamere på tværs af landegrænser eller internationalt.

Daisycon er ejet og drevet af LineHub som står bag en række internationale virksomheder og anses for at være en de største affiliate netværk i verden.

Kort information:

 • Udbetaling efter eget valg
 • Minimum 250 kr. for udbetaling
 • +1800 affiliate programmer
 • Affiliate programmer i +25 lande

Daisycon er en af de få affiliate netværk hvor du selv kan vælge hvordan og hvornår du vil have din indtjening udbetalt. Du kan vælge at få udbetalt efter 2 dage, 15 dage eller 45 dage. Jo længere tid du vælger, jo mindre gebyr betaler du for udbetalingen og får dermed flere penge.

Er Daisycon trygt?

Daisycon er et gigantisk affiliate netværk som benytter af millioner af brugere og virksomheder verden over, dette alene er faktum om at Daisycon er et trygt og sikkert sted at finde annoncører.

Vores erfaring med Daisycon går tilbage til 2018 og vi har kun haft gode oplevelser med deres netværk.

Hvordan bliver man affiliate hos Daisycon?

Tilmeldingen hos Daisycon minder meget om øvrige affiliate netværk, dog er de lidt mere strikse på godkennings processen og du må derfor kunne fremvise en platform hvorpå du kan og vil annoncere for deres annoncører.

Hvad er et affiliate netværk og program?

Et affiliate netværk er et netværk af annoncører og affiliates som forbindes på en fælles platform som drives af en tredjepart, altså en virksomhed.

Virksomheden eller affiliate netværket har til formål at hjælpe både virksomheder (annoncører) og affiliates med at opnå den højeste succes for begge parter.

De mest populære affiliate netværk i Danmark består af Partner-ads, Adservice og Adtraction der alle tilbyder affiliate-kampagner i Danmark, såvel som udlandet.

Et affiliate program er det man kalder en affiliate-kampagne som annoncører lægger ud på platformen til affiliate netværket. Et affiliate program beskriver hvilket betingelser som gælder for affiliaten og hvor meget der udbetales per konvertering som generes.

Sådan tilmelder du dig et affiliate netværk:

 1. Gå til affiliate netværkets hjemmeside
 2. Tryk ”tilmeld”
 3. Udfyld tilmeldingsformular
 4. Tjek din mail for kontrol mail
 5. Afvent godkendelse fra netværket

Så enkelt er det, så er du i gang og kan logge ind på affiliate netværkets hjemmeside, såfremt du bliver godkendt, hvilket de fleste gør.

Hvordan tilmelder man sig et affiliate netværk?

De fleste affiliate netværk er gratis at tilmelde sig og kravene er ganske begrænset for hvad du må have for at kunne oprette dig som affiliate partner.

Dog er det en fordel at have en færdig hjemmeside/blog eller profil/gruppe/side på de sociale medier som du kan fremvise til netværket, da de er interesseret i at vide hvor og hvordan du vil annoncere for deres annoncører.

Uden en platform vil du ikke kunne få tilgang til de mange annoncører, men blot se hvilke som er tilmeldt, deres betingelser og hvad de betaler per konvertering.

De bedste affiliate netværk med danske programmer

Det er ikke kun danske affiliate netværk som har danske affiliate annoncører og dermed danske affiliate programmer. Mange annoncører vælger at tilmelde sig hos flere affiliate netværk rundt om i verden, for at nå ud til flest mulige affiliates. Derfor kan du med fordel tilmelde dig udenlandske affiliate netværk selvom du arbejder med affiliate marketing i Danmark.

De bedste affiliate netværk med danske programmer:

Ovenstående netværk er blot tre af flere hundredvis som findes derude, men det er de tre affiliate netværk vi mener er de bedste og som vi anbefaler dig at tilmelde dig hos. Du kan læse mere om de enkelte netværk herunder.

Konklusion

Hvis du ønsker at arbejde med affiliate marketing, må du finde annoncører som du kan annoncere for, ellers kan du ikke tjene nogle penge.

Ved hjælp af et affiliate netværk kan du enkelt og let finde tusindvis af danske og udenlandske annoncører helt gratis.

Så hvis du skal arbejde med affiliate marketing som enten affiliate eller annoncør, så anbefaler jeg dig at tilmelde dig ét eller flere affiliate netværk, her kan du få gratis hjælp til affiliate marketing og ikke mindst finde et stort udvalg af affiliate annoncører på kort tid.

Leave A Comment

about avada business

Integer euismod lacus magna uisque curd metus luctus vitae pharet auctor mattis semat.

2024
Business Conference
15-18 December

New York City